Radio Kissabou

[

Listen Live

]

Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ εδώ και 15 χρόνια εκπέμπει στους 97,8 μεγακύκλους των FM και χάρη στην αγάπη και υποστήριξη των ακροατών του βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή των προτιμήσεων των ραδιοφωνικών σταθμών της Κεντρικής Ελλάδας. Η εμβέλειά του καλύπτει ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα και επεκτείνεται στα παράλια της Λάρισας, της Πιερίας μέχρι τα νησιά των Σποράδων και τη Χαλκιδική. Στα 15 χρόνια λειτουργίας του αναδείχθηκε σε σημαντικό σημείο συνάντησης και προβολής της ελληνικής μουσικής και απέκτησε ένα υψηλής στάθμης ακροατήριο, νεανικό, σκεπτόμε... See more

Larissa FM|97.8
+302410554070
Radiofonia Kissavos 97,8 fmParga 3 Larissa Greece
last update
[2023-02-11 19:10:29]
Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ εδώ και 15 χρόνια εκπέμπει στους 97,8 μεγακύκλους των FM και χάρη στην αγάπη και υποστήριξη των ακροατών του βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή των προτιμήσεων των ραδιοφωνικών σταθμών της Κεντρικής Ελλάδας. Η εμβέλειά του καλύπτει ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα και επεκτείνεται στα παράλια της Λάρισας, της Πιερίας μέχρι τα νησιά των Σποράδων και τη Χαλκιδική.

Στα 15 χρόνια λειτουργίας του αναδείχθηκε σε σημαντικό σημείο συνάντησης και προβολής της ελληνικής μουσικής και απέκτησε ένα υψηλής στάθμης ακροατήριο, νεανικό, σκεπτόμενο και σταθερό. Το 24ωρο πρόγραμμα του σταθμού μας πλαισιώνουν όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες με τις απαραίτητες αναφορές στα δικά σας παλιά αξέχαστα τραγούδια. Στο πρόγραμμά του εντάσσονται και πολλές ειδικές εκπομπές ποικίλου ενδιαφέροντος, συνεντεύξεις κλπ. καθώς και δύο ειδησεογραφικά δελτία, επισκόπηση του ημερήσιου τύπου, πολιτική, αθλητική και πολιτιστική καθημερινή ενημέρωση. Όλα αυτά σκιαγραφούν ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον σημερινό ακροατή των ερτζιανών που αναζητά μια διαφορετική προσέγγιση στα καθημερινά θέματα.

Το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους και επιτυχημένους μουσικούς-ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά όλες τις ώρες με το καλύτερο πρόγραμμα.

Η επικοινωνία μαζί σας είναι απαραίτητη και μπορεί να συμβεί έμμεσα με το e-mail μας [email protected] μέσω του τηλεφώνου μας 2410 554070, τηλ & Fax 2410 551197 είτε άμεσα με την επίσκεψή σας στα γραφεία μας Πάργας 3 στη Λάρισα (υπεύθυνη κ. Βουλκίδου Έφη).
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:41:16)