Radio Mykonos FM

[

Listen Live

]

Η Μύκονος απέκτησε την δική της Φωνή στα Ερτζιανά τον Νοέμβριο του 1990, όταν ελάχιστοι σταθμοί είχαν το δικό τους «βήμα» στο Αιγαίο. Ο MYKONOS FM 98,1 βγήκε στον αέρα από μια ομάδα ανθρώπων που πάνω απ’ όλα αγαπούν την μουσική και την επικοινωνία. Από τις πρώτες κιόλας εκπομπές όλη η Μύκονος αγκαλιά με τις Κυκλάδες έγιναν μια παρέα. Μικροί και μεγάλοι μπήκαν στο ρυθμό του ραδιο-γίγνεσθαι με σκοπό να περνάνε καλά. Τα χρόνια πέρασαν και στην ψυχαγωγία, προστέθηκε και η ενημέρωση. Η «οικογένεια» του MYKONOS FM μεγάλωσε ακόμη περισσότερο καθώς το... See more

Mykonos FM|98.1
2289025100/1
MYKONOS DRAFAKI PC 84600 ?.T. PO Box 84600 544 544
Η Μύκονος απέκτησε την δική της Φωνή στα Ερτζιανά τον Νοέμβριο του 1990, όταν ελάχιστοι σταθμοί είχαν το δικό τους «βήμα» στο Αιγαίο.

Ο MYKONOS FM 98,1 βγήκε στον αέρα από μια ομάδα ανθρώπων που πάνω απ’ όλα αγαπούν την μουσική και την επικοινωνία.

Από τις πρώτες κιόλας εκπομπές όλη η Μύκονος αγκαλιά με τις Κυκλάδες έγιναν μια παρέα. Μικροί και μεγάλοι μπήκαν στο ρυθμό του ραδιο-γίγνεσθαι με σκοπό να περνάνε καλά.

Τα χρόνια πέρασαν και στην ψυχαγωγία, προστέθηκε και η ενημέρωση. Η «οικογένεια» του MYKONOS FM μεγάλωσε ακόμη περισσότερο καθώς το ραδιόφωνο κέντριζε το ενδιαφέρον όλο και περισσότερο νέων ανθρώπων που ήθελαν να ασχοληθούν με αυτό.

Ο MYKONOS FM ήταν ο πρώτος σταθμός στις Κυκλάδες που το 1992 είχε live πρόγραμμα, ενημέρωση στην αγγλική γλώσσα και επικοινωνία με μεγάλο μέρος των τουριστών που παραθέριζαν εκείνη την εποχή στο νησί.

Σήμερα ο MYKONOS FM δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του να τον ακούνε ανά τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται μέσω του διαδικτύου στο portal του www.mykonosfm981.gr.

Ο MYKONOS FM δεν σταματά να πρωτοπορεί, να λαμβάνει υπόψη του τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κοινού και της αγοράς να ενισχύει τα τοπικά δρώμενα, να βοηθά την προώθηση και προβολή της παράδοσης και του πολιτισμού της Μυκόνου και των Κυκλάδων γενικότερα, αλλά πάνω απ’ όλα να είναι ανθρώπινος.

Ανάμεσα στις πολλαπλές εκδηλώσεις και δράσεις του σημαντική θέση κατέχουν η διάδοση του εθελοντισμού, της αιμοδοσίας, η συμμετοχή σε ραδιομαραθώνιους της Unisef κ.α..

Σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής έχουν κατά καιρούς περάσει από τα studio του και έχουν δώσει συνεντεύξεις. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Βιτάλη, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Κώστας Τουρνάς, η Βικτώρια Χαλκίτη, ο Γιάννης Βασιλείου, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Λευτέρης Βαζαίος, η Ελένη Λεγάκη, η Ελεονόρα Ζουγανέλη κ.α.

Το πρόγραμμα του σταθμού σε καθημερινή βάση καλύπτεται από εκπομπές στις οποίες οι ακροατές συμμετέχουν ενεργά και το διαμορφώνουν, κάνοντας τις δικές τους μουσικές επιλογές και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, μετατρέποντας τον MYKONOS FM σε ένα interactive ραδιόφωνο.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:41:18)