Action Radio 98,2

[

Listen Live

]

Ο Action Radio ένας ραδιοφωνικός σταθμός που βρίσκεται στην Κόνιτσα εκπέμποντας τα τελευταία 3 χρόνια από τους 98,2 για όλη την επαρχία της Κόνιτσας. Στο site του σταθμού βρείτε πληροφορίες για τον σταθμό τους παραγωγούς και νέα της Κόνιτσας. O Σταθμός βρέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία το 1999 και φτιάχτηκε από μια ομάδα φίλων και απευθύνονταν σε φίλους και από τότε άλλαξε πολλές συχνότητες μέχρι σήμερα. Το Πρώτο όνομα ήταν Ράδιο Αντίδραση και κράτησε για 3 χρόνια όπου μετά αποφασίστηκε να πάρει το σημερινό του όνομα που είναι το "Action R... See more

Konitsa FM|98.2
Action Radio 98,2Basileiou Purrou 8Konitsa44100
Ο Action Radio ένας ραδιοφωνικός σταθμός που βρίσκεται στην Κόνιτσα εκπέμποντας τα τελευταία 3 χρόνια από τους 98,2 για όλη την επαρχία της Κόνιτσας. Στο site του σταθμού βρείτε πληροφορίες για τον σταθμό τους παραγωγούς και νέα της Κόνιτσας. O Σταθμός βρέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία το 1999 και φτιάχτηκε από μια ομάδα φίλων και απευθύνονταν σε φίλους και από τότε άλλαξε πολλές συχνότητες μέχρι σήμερα.

Το Πρώτο όνομα ήταν Ράδιο Αντίδραση και κράτησε για 3 χρόνια όπου μετά αποφασίστηκε να πάρει το σημερινό του όνομα που είναι το "Action Radio" .

Η σελίδα φτιάχτηκε σαν προσπάθεια φίλοι και γνωστοί να μάθουν τον σταθμό και την Κόνιτσα, λειτουργεί εδω και 2 χρόνια και βελτιώνεται συνεχώς.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:07:21)