Radio Continental

[

Listen Live

]

Το καλοκαίρι του 1990 ο ιδρυτής του σταθμού Γεώργιος Καλογηράτος, άνθρωπος έξυπνος δημιουργικός και γεμάτος πάθος , από αγάπη για την μουσική και την ανάγκη του να υπάρξει μια φωνή επικοινωνίας σε εκείνη την έρημη γωνιά αποφάσισε την ίδρυση του πιο αγαπητού ραδιοφωνικού σταθμού με έδρα τα Πετρικάτα Θηναίας. Έτσι λοιπόν το1991 ιδρύθηκε το RADIO CONTINENTAL 98,3FM που στο ξεκίνημα του έκπεμπε στα γύρω χωριά . (οι τότε γνώσεις περί μηχανημάτων και κεραιών εκπομπής ήταν πολύ λίγες) Με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου ο ιδρυτής του σταθμού ... See more

Kos FM|98.3
+306945-490612
last update
[2023-02-14 19:32:26]
Το καλοκαίρι του 1990 ο ιδρυτής του σταθμού Γεώργιος Καλογηράτος, άνθρωπος έξυπνος δημιουργικός και γεμάτος πάθος , από αγάπη για την μουσική και την ανάγκη του να υπάρξει μια φωνή επικοινωνίας σε εκείνη την έρημη γωνιά αποφάσισε την ίδρυση του πιο αγαπητού ραδιοφωνικού σταθμού με έδρα τα Πετρικάτα Θηναίας.

Έτσι λοιπόν το1991 ιδρύθηκε το RADIO CONTINENTAL 98,3FM που στο ξεκίνημα του έκπεμπε στα γύρω χωριά . (οι τότε γνώσεις περί μηχανημάτων και κεραιών εκπομπής ήταν πολύ λίγες) Με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου ο ιδρυτής του σταθμού προχώρησε σταδιακά το 1992 στην δημιουργία επαγγελματικών προδιαγραφών τοπικού ραδιοφώνου με τον κατάλληλο εξοπλισμού (πομπούς στούντιο κεραίες ) που διεύρυναν την εμβέλεια σε όλη την Κεφαλονιά ζωντανές εκπομπές με μεγάλη ακροαματικότητα (ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΟΝΙΟ, ΑΠ ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ) και συνεχώς απλωνόταν το RADIO CONTINENTAL αθλητισμός, πολιτική, ρεμπέτικη ώρα, αφιερώσεις και διαφημίσεις επιχειρήσεων με επαγγελματικά διαφημιστικά σποτ.

Σήμερα 18 χρόνια μετά όλα έχουν αλλάξει. Το RADIO CONTINENTAL έχει μπει σε μια περισσότερο επαγγελματική τροχιά, ο μηχανικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός έχει αντικατασταθεί με τον πλέον σύγχρονο. Το στούντιο έχει επεκταθεί και υπάρχει άνεση τόσο για την παραγωγή ζωντανών εκπομπών αλλά και ηχογραφημένων. Αλλαγές όμως έγιναν και στη διοίκηση καθώς ο Γεώργιος Καλογηράτος αποσύρθηκε και παρέδωσε στους γιούς του( Κων/νος & Νικόλαος Καλογηράτος ) οι οποίοι με υπευθυνότητα και αγάπη στο οικογενειακό δημιούργημα συνεχίζουν την ανοδική πορεία που χάραξε ο πατέρας τους.

Το RADIO CONTINENTAL εκπέμπει όλο το 24ωρο και έχει τη μεγαλύτερη εμβέλεια στο νομό Κεφαλονιάς με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (στούντιο και σημείων εκπομπής) είναι αυτόνομος και δεν προβαίνει σε αναμεταδώσεις άλλων ραδιοφωνικών σταθμών. Εκπέμπει επίσης σε Ιθάκη, Λευκάδα, Ζάκυνθο, νοτιοδυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Η μουσική του σταθμού απευθύνεται σε κάθε ηλικία λόγω του ποικίλου ρεπερτορίου μας.

Η μουσική μας, συνοδεύει το κοινό κάθε στιγμή και ώρα με τραγούδια διαχρονικά Ελληνικά και ξένα αλλά και με τις τελευταίες επιτυχίες – ξένα, ποπ, έντεχνο ροκ, λαϊκά, ρεμπέτικα
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:07:21)