Radio Ellada

[

24 ώρες στον αέρα, μαζί σας!

]

Ο Ελλάδα 98,7 δημιουργήθηκε το 1996. Πρόκειται για τον σταθμό που έφερε την πραγματική επανάσταση στα ερτσιανά της Θράκης, αφού όλες οι προηγούμενες απόπειρες για επαγγελματικό και αξιόπιστο ραδιόφωνο στην περιοχή δεν είχαν αποτέλεσμα.Η φιλοσοφία του σταθμού στα χρόνια της πορείας του εξελίχθηκε.Σήμερα ο Ελλάδα είναι ένας μουσικός αλλά και δημοσιογραφικός σταθμός με μεγάλη ακροαματικότητα. Είναι ο πλέον δημοφιλής σταθμός της περιοχής αφού όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να μεταδίδει πρώτος της τελευταίες δισκογραφικές κυκλοφορίες, να εξασφαλίζει απ... See more

+302551084744
Ellada FM - 55 & Psaron Courts, zip 68100, Alexandroupolis
last update
[2023-02-16 04:06:49]
Ο Ελλάδα 98,7 δημιουργήθηκε το 1996. Πρόκειται για τον σταθμό που έφερε την πραγματική επανάσταση στα ερτσιανά της Θράκης, αφού όλες οι προηγούμενες απόπειρες για επαγγελματικό και αξιόπιστο ραδιόφωνο στην περιοχή δεν είχαν αποτέλεσμα.Η φιλοσοφία του σταθμού στα χρόνια της πορείας του εξελίχθηκε.Σήμερα ο Ελλάδα είναι ένας μουσικός αλλά και δημοσιογραφικός σταθμός με μεγάλη ακροαματικότητα. Είναι ο πλέον δημοφιλής σταθμός της περιοχής αφού όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να μεταδίδει πρώτος της τελευταίες δισκογραφικές κυκλοφορίες, να εξασφαλίζει αποκλειστικές συνεντεύξεις αλλά και να προβάλλει θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Στα 10 σχεδόν χρόνια ζωής του έχει καταφέρει να αναπτύξει μια σειρά από συνεργάτες και παραγωγούς που σήμερα αποτελούν τα πιο γνωστά ονόματα στην περιοχή.Όλοι οι γνωστοί δηοσιογράφοι και παραγωγοί έχουν κατά καιρούς περάσει από το μεγάλο ραδιόφωνο της Θράκης.Είναι επίσης ο σταθμός που εμπιστεύθηκε το "νέο αίμα" και κατάφερε να κάνει μεγάλες επιτυχίες με νέους παραγωγούς.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί οτι ο Ελλάδα 98,7 ήταν ο πρώτος σταθμός στην περιοχή της Θράκης που απέκτησε την δική του διαδυκτιακή σελίδα και ο πρώτος που μετέδωσε ζωντανά επί 24ωρη βάση το σήμα του σε όλο τον κόσμο μέσω internet.

Σήμερα ο σταθμός με ένα δυναμικό δημοσιογράφων, παραγωγών διαφημιστών και τεχνικών, που ξεπερνάει τα 17 άτομα καταφέρνει να δίνει το παρόν με ζωντάνια, φρεσκάδα, νέες ιδέες και όπως πάντα με αξιοπιστία.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:41:27)