Radio Power FM

[

Listen Live

]

Στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε την καλή και ποιοτική ξένη μουσική,δημιουργήσαμε πριν από έντεκα περίπου χρόνια τον POWER FM. Οι συνεχείς αλλαγές στο προφίλ της ξένης μουσικής σκηνής, απαιτούν προσεκτικούς και ποιοτικούς χειρισμούς, το αποτέλεσμα των οποίων το ακροαματικό κοινό το λαμβάνει μέσα από τη συχνότητα των 100.2 MHz . Ο POWER FM παρά την "ηλικία" του, είναι περήφανος για την φρεσκάδα των μουσικών επιλογών του, οι οποίες πολλές φορές μεταδίδονται αποκλειστικά από τους παραγωγούς του, σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτή είναι και η ειδοποιός... See more

Volos FM|100.2
24210.26300
Almirou 61, 38334, Volos
Στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε την καλή και ποιοτική ξένη μουσική,δημιουργήσαμε πριν από έντεκα περίπου χρόνια τον POWER FM. Οι συνεχείς αλλαγές στο προφίλ της ξένης μουσικής σκηνής, απαιτούν προσεκτικούς και ποιοτικούς χειρισμούς, το αποτέλεσμα των οποίων το ακροαματικό κοινό το λαμβάνει μέσα από τη συχνότητα των 100.2 MHz .

Ο POWER FM παρά την "ηλικία" του, είναι περήφανος για την φρεσκάδα των μουσικών επιλογών του, οι οποίες πολλές φορές μεταδίδονται αποκλειστικά από τους παραγωγούς του, σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά, που κάνει τον POWER να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μουσικά ραδιόφωνα της πόλης. Έτσι ανατρέποντας το κατεστημένο που θέλει το ραδιόφωνο να μεταδίδει μόνο γνωστές εμπορικές επιτυχίες, οι παραγωγοί του POWER τολμάνε και απευθύνουν στους ακροατές τους φρέσκια, ποιοτική και διαφορετική μουσική.

Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να μεταδίδουμε την καλύτερη ξένη μουσική, προσδοκώντας σε ολοένα και μεγαλύτερο ακροαματικό κοινό, με απώτερο σκοπό την καλύτερη και την πιο ευχάριστη μουσική παρέα που μπορεί να κρατήσει ένα ραδιόφωνο.

Θεωρούμε ότι η ατάκα που επιλέξαμε να ακολουθεί το όνομα του σταθμού μας δεν είναι τυχαία.. Μιλάμε πολύ σοβαρά όταν λέμε : "Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ " ...

POWER FM, η καλύτερη ξένη μουσική επιλογή στην πόλη του Βόλου!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:07:44)