Radio Studio 19

[

Listen Live

]

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, ο ραδιοφωνικός σταθμός Studio 19 είναι προσανατολισμένος σταθερά στο καλό τραγούδι που σέβεται την ευαισθησία, το επίπεδο και τη νοημοσύνη των ακροατών. Εκπέμπει σταθερά στη συχνότητα των 101,9 στα fm και καλύπτει το νομό Ηρακλείου κι ένα μεγάλο μέρος του νομού Λασιθίου. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα που επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας ήχου και εκπομπής σήματος. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 το Studio 19 ως σήμερα λειτουργεί ανελλιπώς, με μοναδικό στόχο την υπο... See more

Heraklion FM|101.9
+302810311800
Ινάτου 2 Ηράκλειο Κρήτη GR 71303 Ελλάδα
Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, ο ραδιοφωνικός σταθμός Studio 19 είναι προσανατολισμένος σταθερά στο καλό τραγούδι που σέβεται την ευαισθησία, το επίπεδο και τη νοημοσύνη των ακροατών.

Εκπέμπει σταθερά στη συχνότητα των 101,9 στα fm και καλύπτει το νομό Ηρακλείου κι ένα μεγάλο μέρος του νομού Λασιθίου.

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα που επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας ήχου και εκπομπής σήματος.

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 το Studio 19 ως σήμερα λειτουργεί ανελλιπώς, με μοναδικό στόχο την υποστήριξη του πολιτισμού με μοναδική αγάπη την ελληνική μουσική.

Ποιότητα, σοβαρότητα και συνέπεια χαρακτηρίζουν το ύφος του σταθμού ως φιλοσοφία.

Παραγωγοί και συνεργάτες αντιμετωπίζουν με θέρμη το θέμα της μουσικής και του ποιοτικού λόγου, γι’ αυτό και το πρόγραμμά του είναι τόσο προσεγμένο και ιδιαίτερο, μένοντας ανεπηρέαστο από τις «σειρήνες των σουξέ» και ανέπαφο από τη φθορά του χρόνου.

Η συνεχής, σταθερή και ανοδική πορεία, άλλωστε, του Studio 19 (σύμφωνα και με όλες τις μετρήσεις ακροαματικότητας) καταδεικνύει - με τον καλύτερο τρόπο - την ισχυρή παρουσία του σταθμού μας όλα αυτά τα χρόνια στα ερτζιανά και την υποστήριξη των ακροατών μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε σταθερά στο χρόνο, να προβάλλουμε τον πολιτισμό, αγκαλιάζοντας με αγάπη και σεβασμό, τις καλύτερες στιγμές των καλλιτεχνών μας, που με μεράκι και φροντίδα κατέθεσαν ψυχή και κόπο, ώστε αυτό που φτάνει στα αυτιά μας να αποτελεί την πιο επιτυχημένη προβολή της καλής ελληνικής μουσικής.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,21:45:55)