Radio Athletic

[

Listen Live

]

Ο Αthletic Radio 104,2 εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 6 Μαΐου 2005. Από την πρώτη στιγμή έγινε ο « γηπεδούχος » σταθμός του Ηρακλείου παίζοντας μπάλα στην έδρα των φιλάθλων του νομού μας. Ξεχώρισε για την παρεμβατική του συμπεριφορά και για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση. Σημαντικά γεγονότα που έγιναν σημεία αναφοράς στον Ηρακλειώτικο αθλητισμό, μεταδόθηκαν από την συχνότητα του Athletic Radio. Ο σταθμός μας από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε γιατί βρέθηκε κοντά στα σωματεία του Ηρακλείου δίνοντας βήμα σε όλους τους παράγοντες του Ερασιτεχνικού π... See more

Heraklion FM|104.2
+302810319888-9
Associate Papandreou 31, Amoudara Heraklion, Crete, 71 417
Ο Αthletic Radio 104,2 εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 6 Μαΐου 2005. Από την πρώτη στιγμή έγινε ο « γηπεδούχος » σταθμός του Ηρακλείου παίζοντας μπάλα στην έδρα των φιλάθλων του νομού μας.

Ξεχώρισε για την παρεμβατική του συμπεριφορά και για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση. Σημαντικά γεγονότα που έγιναν σημεία αναφοράς στον Ηρακλειώτικο αθλητισμό, μεταδόθηκαν από την συχνότητα του Athletic Radio.

Ο σταθμός μας από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε γιατί βρέθηκε κοντά στα σωματεία του Ηρακλείου δίνοντας βήμα σε όλους τους παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα μέσα από τις ζωντανές μεταδόσεις ο σταθμός ακούστηκε από κάθε γήπεδο του νομού Ηρακλείου και της Κρήτης. Ο Athletic Radio βρέθηκε από το Παγκρήτιο Στάδιο μέχρι και το Τυμπάκι και από την Μεσσαρά μέχρι και τα Χανιά και την Ιεράπετρα.

Στόχος πάντα του σταθμού μας είναι η καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν από τις 8.00 το πρωί και ανά μια ώρα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων ενώ από τις 8.30 και ανα ώρα πάλι δελτία με την τοπική αθλητική επικαιρότητα.

Το Σαββατοκύριακο ανήκει στις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων από Α’ Εθνική μέχρι Γ’τοπικό, αφού ο Athletic Radio 104,2 FM σας προσφέρει πολύωρες εκπομπές με συνδέσεις από όλα τα γήπεδα του Ηρακλείου.

Η ανάγκη, τόσο η δική μας όσο και των ακροατών για πληρέστερη ενημερωτική κάλυψη-πέρα από τα αθλητικά δρώμενα-οδήγησε στην δικτύωση με τον real fm. Έτσι από τις 7 Ιανουαρίου, οι Ηρακλειώτες έχουν την δυνατότητα να ακούν ζωντανά τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γιώργο Τράγκα και τον Γιώργο Γεωργίου μέσα από την συχνότητα μας, έτσι όπως δεν τους έχουν ξαναδεί ποτέ.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:08:24)