Radio Rythmos 104.5 (Ρυθμος)

[

Ακούμε και παίζουμε τα πάντα...το μυστικό μας!

]

Ο ΡΥΘΜΟΣ 104,5 ξεκίνησε να εκπέμπει τον Μαρτιο του 1998.Ο «ΡΥΘΜΟΣ» ανήκει στην ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ , η οποία ιδρύθηκε το 1993 και από τότε έχει διαγράψει μια πολύ αξιόλογη πορεία στον τομέα των εκδόσεων. Ο οδηγός αγοράς ΗΡΑΚΛΕΙΟ STAR, ο οδηγός διασκέδασης ΕΝΤΟS & EKTOS, η ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΤΟΘΗΚΗ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ αποτελούν σημείο αναφοράς για τα εκδοτικά - διαφημιστικά πράγματα του τόπου μας και έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο επίπεδο. Με το ίδιο μεράκι ξεκίνησε τη λειτουργία του και ο ΡΥΘΜΟΣ 104,5 fm. Στο κέντρο εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων στ... See more

Heraklion FM|104.5
+302810344930
Σπύρου Λούη 1, Ηράκλειο ΤΚ:71409
last update
[2024-01-10 08:27:45]
Ο ΡΥΘΜΟΣ 104,5 ξεκίνησε να εκπέμπει τον Μαρτιο του 1998.Ο «ΡΥΘΜΟΣ» ανήκει στην ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ , η οποία ιδρύθηκε το 1993 και από τότε έχει διαγράψει μια πολύ αξιόλογη πορεία στον τομέα των εκδόσεων. Ο οδηγός αγοράς ΗΡΑΚΛΕΙΟ STAR, ο οδηγός διασκέδασης ΕΝΤΟS & EKTOS, η ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΤΟΘΗΚΗ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ αποτελούν σημείο αναφοράς για τα εκδοτικά - διαφημιστικά πράγματα του τόπου μας και έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο επίπεδο. Με το ίδιο μεράκι ξεκίνησε τη λειτουργία του και ο ΡΥΘΜΟΣ 104,5 fm.

Στο κέντρο εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων στην περιοχή Βασιλικός και σε ιδιόκτητο χώρο βρίσκεται εγκατεστημένος ο ένας από τους δύο πομπούς, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον ισχυρούς πομπούς εκπομπής και όλος ο άλλος μηχανολογικός εξοπλισμός που μας επιτρέπει να έχουμε μεγάλης εμβέλειας εκπομπή και άριστης ποιότητας ήχο. Ο δεύτερος πομπός εκπομπής βρίσκεται και αυτός σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή του Αχεντριά, αυτός καλύπτει το νότιο μέρος του νομού μας. Συγκεκριμένα ο σταθμός καλύπτει γεωγραφική έκταση όπου κατοικεί το 60% του νησιού.

Το ύφος του σταθμού είναι μουσικό, εκπέμπουμε ελληνική και ξένη μουσική με έμφαση στις επιτυχίες του σήμερα. Το πρόγραμμα μας είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να σας κρατάει την καλύτερη συντροφιά όλο το εικοσιτετράωρο με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Στο πρόγραμμά μας έχει ενταχθεί μέρος του προγράμματος του ΡΥΘΜΟΥ 94,9 fm ΑΘΗΝΩΝ τον οποίο αναμεταδίδουμε κάποιες ώρες της ημέρας.

Εκτός από το μουσικό μέρος και τις εκπομπές υπάρχουν και 6 ολιγόλεπτα δελτία ειδήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας τα οποία με τρόπο χιουμοριστικό μας βάζουν στο κλίμα της επικαιρότητας και της ειδησεογραφίας

Το πρόγραμμά μας ανανεώνεται συχνά, ώστε να έχει πάντα ενδιαφέρον και να μην κουράζει τον ακροατή. Με μεγάλη χαρά θα ακούσουμε τις απόψεις ή τις πιθανές παρατηρήσεις σας. Μας ενδιαφέρει κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και ξέρουμε πως αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνο αν έχουμε καλή επικοινωνία με το κοινό μας δηλαδή με εσάς.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:42:23)