Radio Amfilochia

[

Listen Live

]

To ράδιο Αμφιλοχία με έδρα την πόλη της Αμφιλοχίας καλύπτει μια μεγάλη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας,ξεκίνησε να εκπέμπει επίσημα το 1993!! Με σκληρή εργασία και αγάπη για το ραδιόφωνο,από 1993 απέκτησε το επαγγελματικό πρόσωπο που διατηρεί μέχρι σήμερα. Στα χρόνια που ακολούθησαν,ο σταθμός μας καταφερε με σταθερά βήματα να κερδίσει την προτίμηση όλο και περισσοτέρων ακροατών,, και την εμπιστοσύνη των τοπικών επιχειρήσεων που μας εμπιστεύτηκαν την προβολή τους σε μας, επιτρέποντας μας έτσι, να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις τ... See more

Amfilochia FM|104.5
26420-23124
Radio Amfilochia 104.5 Nikolaos Stratos 17 Amfilochia TK 30 500 Aitoloakarnania
To ράδιο Αμφιλοχία με έδρα την πόλη της Αμφιλοχίας καλύπτει μια μεγάλη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας,ξεκίνησε να εκπέμπει επίσημα το 1993!! Με σκληρή εργασία και αγάπη για το ραδιόφωνο,από 1993 απέκτησε το επαγγελματικό πρόσωπο που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Στα χρόνια που ακολούθησαν,ο σταθμός μας καταφερε με σταθερά βήματα να κερδίσει την προτίμηση όλο και περισσοτέρων ακροατών,, και την εμπιστοσύνη των τοπικών επιχειρήσεων που μας εμπιστεύτηκαν την προβολή τους σε μας, επιτρέποντας μας έτσι, να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ακροατών.

Πίσω όμως απ' αυτή την καθημερινή μας επαφή, υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο νέων ανθρώπων, που φρεσκάρει, βελτιώνει και ελέγχει το πρόγραμμα του σταθμού….. για να δημιουργηθεί η εικόνα ενός καθαρά Ελληνικού τοπικού ραδιόφωνου έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις ηλικίες.



Προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες,σωστά δομημένο πρόγραμμα,συνεχής ενημέρωση, με καθημερινές εκπομπές, μουσικές κ ενημερωτικές,πρώτες μεταδόσεις,συνεντεύξεις,ανακοινώσεις συλλόγων, δήμων κ κοινοτήτων,..είναι μερικά από τα στοιχεία που εκαναν το ράδιο Αμφιλοχία να έχει μια υψηλή θέση στο ραδιοφωνικό τοπίο της Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο! μιας κ ο σταθμός μας ακούγεται στους νομούς: Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδος,κ Ευρυτανίας.

Με νέες ιδέες και όρεξη για δημιουργική δουλειά, συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση καθώς και στην ανάδειξή μας ως τον καλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Ο σταθμός μας έχει εξοπλισθεί με τα τελειότερα συστήματα αναπαραγωγής και εκπομπής ήχου, προσφέροντας στον ακροατή την αίσθηση της απόλυτης ηχητικής πιστότητας...!!!!



Ενταχθήκαμε κ στο διαδίκτυο αποκτώντας τη σελίδα του σταθμού, www.radioamfilochia.gr που αποτελεί σήμερα τόπο συνάντησης για πολλούς φίλους μας και τους δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε αλλά κ να ακουγόμαστε ζωντανά σε όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού ..!!!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,21:46:25)