Radio Sansz

[

Listen Live

]

Rádióadásunk az országban egy hiányt, egy szükséget próbál pótolni, betölteni. Magyarországon Isten Királyságáról szóló prédikációk, bibliai tanítások sugárzása - melyek nem kötődnek és nem is akarnak odakötni senkit sem egy felekezethez vagy gyülekezethez sem - terén nagy fehér foltok vannak. Ha egyáltalán beszélhetünk foltokról. Ami a szívünkben megfogalmazódott az, hogy e térségben élő keresztények Isten egyetemes üdvtervébe való aktív bekapcsolódását segítsük elő Isten Királyságáról apostoli, prófétai alapokon nyugvó tanítások, gondolkodás... See more

Budapest FM|87.8
Rádióadásunk az országban egy hiányt, egy szükséget próbál pótolni, betölteni. Magyarországon Isten Királyságáról szóló prédikációk, bibliai tanítások sugárzása - melyek nem kötődnek és nem is akarnak odakötni senkit sem egy felekezethez vagy gyülekezethez sem - terén nagy fehér foltok vannak. Ha egyáltalán beszélhetünk foltokról.

Ami a szívünkben megfogalmazódott az, hogy e térségben élő keresztények Isten egyetemes üdvtervébe való aktív bekapcsolódását segítsük elő Isten Királyságáról apostoli, prófétai alapokon nyugvó tanítások, gondolkodásmód, az Istentől kapott látások e kommunikációs csatornákon való elérhetővé tételével is.

Egy helyi, kisközösségi rádiót indítottunk Székesfehérváron. Segíteni szeretnénk egy már kitaposott, írásban világos pontokba lefektetett "know-how"-val BÁRKI, BÁRMILYEN gyülekezet részére az ország bármelyik részén, hogy egyre több helyen beinduljanak helyi rádióadások - melyeken Isten Királyságának evangéliuma szól. Ehhez a beinduláskor - akár online a neten - műsor-anyagot is tudunk biztosítani majd, de természetesen minden közösség, gyülekezet a saját maga által elképzelt, jónak tartott műsorstruktúrával, műsorokkal dolgozhat. A "know-how"-t bárki részére ingyen rendelkezésre bocsátjuk, akik vállalják, hogy felekezet- és politikai agitációktól mentes Isten Királyságáról szóló, apostoli és prófétai alapokon nyugvó bibliai műsorokat fognak sugározni.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:09:01)