Radio Cafe

[

Listen Live

]

A radiocafé 98.6 olyan, mint egy barát. nem kiabál velünk reggel, mindig mellettünk áll, soha nem csal meg, nyarat varázsol „rosszkedvünk telébe”, feltétel nélkül szeret minket, és ha néha vitatkozunk is vele, ad abszurdum: összekapunk, akkor is tudjuk, hogy ott van nekünk, s amíg világ a világ, számíthatunk rá. együtt vagyunk vele, ha úgy alakul este, elmegyünk vele ebédelni, meghívjuk magunkhoz, s néha együtt utazunk. a radiocafé 98.6 2003. január 1-től működik az éterben, a honlap pedig 2003. májusában követte a sorban. a rádió tulajdonosi ... See more

Budapest FM|98.6
06(1)5555-986
A radiocafé 98.6 olyan, mint egy barát. nem kiabál velünk reggel, mindig mellettünk áll, soha nem csal meg, nyarat varázsol „rosszkedvünk telébe”, feltétel nélkül szeret minket, és ha néha vitatkozunk is vele, ad abszurdum: összekapunk, akkor is tudjuk, hogy ott van nekünk, s amíg világ a világ, számíthatunk rá. együtt vagyunk vele, ha úgy alakul este, elmegyünk vele ebédelni, meghívjuk magunkhoz, s néha együtt utazunk.

a radiocafé 98.6 2003. január 1-től működik az éterben, a honlap pedig 2003. májusában követte a sorban.

a rádió tulajdonosi hátteréről kádár tamás, az egyik tulajdonos elmondta, hogy a 100%-ban magyar moccamogul kft. tulajdonában áll, egyben az edison-csoport tagja, egy reklám- és egy médiaügynökséggel, valamint a premium media sales house-zal egyetemben. ez utóbbi cég értékesíti a rádió reklámidejét is. az edison-csoport székhelye, egyben a rádió szerkesztősége budapest belvárosában, egy kommunikációs házban található, ahol egy témába vágó oktatási stúdió is helyet kap majd.

az adás budapesten és 60 km-es vonzáskörzetében fogható, de az online sugárzás lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor hallgatható a csatorna műsora.

kádár tamás szerint a radiocafé 98.6 egy hazánkban unikumnak számító, közszolgálati jellegű kereskedelmi rádió, speciális, nagyon jól szegmentálható célközönséggel. „elsődlegesen a 14-35 éves véleményformáló fiatalokat célozzuk meg, de hallgatóságunk összetétele a műsorok révén tematikusan változik, a >>forintos percektől<< a >>time bomb<< szimpatikus punkműsorig. a csatorna népszerűvé tétele rendkívül fontos számunkra, a big brother 2 hivatalos rádiójaként dolgozunk a tv2-vel, de ezt az együttműködést tervezzük kiterjeszteni más műsorokra is, mint a tea, vagy a hajós andrás által fémjelzett >>magánszám<< című műsor.”

„általános hangzásunk vágyott végcéljául a mediterrán trendközpontok legszínvonalasabb szórakoztató csatornái nívójának elérését tűztük ki, úgy dinamikai és zenei érzet, mint a beszélt szöveg vonatkozásában.” - mondja alpári lászló, a rádió főszerkesztője, egyben a rádiót tulajdonló moccamogul kft. ügyvezető igazgatója.

a zenei érzet kiemelkedő fontosságát nesta, a rádió vezető zenei szerkesztője is megerősíti. „minden színvonalas muzsikát szeretünk lejátszani, ami megfelel a zenei szerkesztők által támasztott feltételeknek, az 50-es évek swingjétől a legújabb elektronikus stílusokig. mindössze egy értékmérőnk van: jól szóljon!”

programunkban éppúgy megtalálhatók a fent említett, magas kultúrát közvetítő (helyesebben: az ahhoz vezető útra nyíló ajtót szélesre táró), széles közönségnek szóló napközbeni magazinok, és reggeli, délutáni valamint esti élő show-k, mint a profil-tiszta rétegkultúrát naponta változó, összefüggő zenei és szövegtematikával megjelenítő késő esti, éjszakai műsorok, zenei és színházi közvetítések.

frissek, pontosak, szellemesek, ironikusak, önironikusak, meghökkentők, bátrak, mindenkor ízletesek és tartalmasak akarunk lenni, mert valljuk: a hallgató - ha jön - vendégségbe tér be hozzánk, és megtisztel azzal, ha akár csak pillanatnyi figyelmet is szentel nekünk.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:43:20)