Radio Mustar FM

[

Listen Live

]

2007. november 25-én a 89,6 MHz-en kezdte meg a sugárzást a Mustár FM ifjúsági rádió, mely Nyíregyházán és vonzáskörzetében fogható, és online hallgatható a www.mustarhaz.hu oldalon a nap 24 órájában. Ez a fiatalok és a bátrak rádiója, hiszen bárki, aki szeretné magát a médiában kipróbálni, csatlakozhat a csapathoz. A műsorok különfélék, biztosan mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt. A cél az, hogy a fiatalok ne csak tudatos médiahasználókká, hanem médiaformálókká is váljanak a rádiós gyakorlat által. A Mustár FM műsorait 14-24 év... See more

Nyiregyhaza FM|89.6
(42)400344
4400 Nyíregyháza, Szent István u. 20.
2007. november 25-én a 89,6 MHz-en kezdte meg a sugárzást a Mustár FM ifjúsági rádió, mely Nyíregyházán és vonzáskörzetében fogható, és online hallgatható a www.mustarhaz.hu oldalon a nap 24 órájában. Ez a fiatalok és a bátrak rádiója, hiszen bárki, aki szeretné magát a médiában kipróbálni, csatlakozhat a csapathoz. A műsorok különfélék, biztosan mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt. A cél az, hogy a fiatalok ne csak tudatos médiahasználókká, hanem médiaformálókká is váljanak a rádiós gyakorlat által.



A Mustár FM műsorait 14-24 éves fiatalok szerkesztik és vezetik, teljes egészében fiataloktól, fiatalokról és fiataloknak szól. Ifjúsági és civil, kisközösségi, nem nyereségérdekelt rádióként működik, s ezúton is várjuk azon civil szervezetek jelentkezését, akik szívesen fogadnák, ha ifjúsági programjaikról beszámolnánk, illetve szeretnének a fiatalok segítségére lenni a műsorok elkészítésében. A teljesség igény nélkül következzék egy kis programajánló:

Minden hétköznap reggelén hírműsorral jelentkezünk, amely tájékoztat a közlekedésről, a nyíregyházi eseményekről, vendégek segítségével elemez egy-egy érdekes témát. Hétfőtől péntekig életmódról, színházról, filmekről, társadalmi témákról hallhatóak érdekes műsorok, foglalkozunk lelki témákkal is, esténként pedig zenei műsorok szórakoztatják a hallgatókat. Hétvégén a gyerekeknek szólnak a gyerekműsorok, az idősebbek figyelmére pedig népzenei műsorok és különböző magazinok pályáznak.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:09:46)