Radio Arkadia

[

A Kistérség rádiója

]

2003. Március 15. A jeles dátum, amikor a 96,8 MHz-en elkezdte adásának sugárzását az Árkádia Rádió. Azóta több mint három év telt el és ezek az évek nagyon sok szép emléket hoztak rádiónk dolgozóinak és remélhetõleg azoknak is, akik hallgatták adásunkat. Ugyanúgy, mint az eddigi években, kollégáink ma is a hallgatók magas fokú informálását és maradéktalan szórakoztatását tartják legfõbb feladatuknak, céljuknak. Ebben nem is változunk… Ellenben változtunk nagyon sok mindenben az elmúlt évek során és még fogunk is! Napi 24 órában sugárzunk makói... See more

Mako FM|96.8
Szeged FM|96.8
+36-62-510-110
6900 Makó, Návay Lajos tér 8. Levelezési cím: 6901 Makó, Pf.: 44
last update
[2024-03-21 05:32:47]
2003. Március 15. A jeles dátum, amikor a 96,8 MHz-en elkezdte adásának sugárzását az Árkádia Rádió. Azóta több mint három év telt el és ezek az évek nagyon sok szép emléket hoztak rádiónk dolgozóinak és remélhetõleg azoknak is, akik hallgatták adásunkat.

Ugyanúgy, mint az eddigi években, kollégáink ma is a hallgatók magas fokú informálását és maradéktalan szórakoztatását tartják legfõbb feladatuknak, céljuknak. Ebben nem is változunk… Ellenben változtunk nagyon sok mindenben az elmúlt évek során és még fogunk is!

Napi 24 órában sugárzunk makói központtal 20 km-es vételkörzetben. Ebbe a vételkörzetbe tartozik Kiszombor, Ferencszállás, Klárafalva, Apátfalva, Magyarcsanád, Királyhegyes, Nagylak, Földeák, Maroslele, Csanádpalota, Kövegy, Pitvaros és természetesen Makó.

Alapvetõen kereskedelmi rádió vagyunk, de mûsoraink között szép számmal fellelhetõk közszolgálati stílusú elemek, melyek a kistérség igencsak mozgalmas életét igyekeznek górcsõ alá venni.

Apropó mozgalmas élet! Az Árkádia Rádió nemcsak az éter hullámain szórakoztatja az embereket, hanem jó néhány közéleti rendezvény is kapcsolódik a nevünkhöz. A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány: Makó Expo, Váll-Ker Sinus Grillparty, koncertek, falunapok… és még nagyon sok minden más, amely felpezsdítette a térségben élõk vérét.

Amikor harmadik születésnapunkat ünnepeltük, egyik kollégánk a következõ hasonlattal élt:

„Három év nem sok, de ha azt nézzük egy gyermek életében is az elsõ három év a legfontosabb, ilyenkor gyûjti be a tapasztalatokat az õt körülvevõ világról, hogy majd azt felhasználva egészséges, életerõs felnõtt lehessen belõle!”

Maradva a hasonlatnál, megtanultunk járni, most már szaladni akarunk!

Üdvözlettel az Árkádia Rádió Csapata!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:44:01)