Radio Sunshine FM

[

Listen Live

]

A 99,4 MHz-en sugárzó Sunshine Rádió már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, csupán a tulajdonosi kör, illetve a műsorvezetők többsége változott. A zenei összeállítás a generációk kedvenceiből áll, amely könnyed szélsőségektől mentes szórakozást nyújt a hallgatóknak egész nap. A reggeli és déli műsorsávban az idősebb korosztályhoz közel álló felvételek hallhatóak, míg ahogy közeledünk az este felé, egyre dinamikusabb zenékkel találkozhatnak a fiatalok. A műsorstruktúrát tekintve már re... See more

Nyiregyhaza FM|99.4
(06-42)78-80-74
4400 Nyíregyháza Szarvas ut 1-3 II. em
A 99,4 MHz-en sugárzó Sunshine Rádió már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, csupán a tulajdonosi kör, illetve a műsorvezetők többsége változott.

A zenei összeállítás a generációk kedvenceiből áll, amely könnyed szélsőségektől mentes szórakozást nyújt a hallgatóknak egész nap. A reggeli és déli műsorsávban az idősebb korosztályhoz közel álló felvételek hallhatóak, míg ahogy közeledünk az este felé, egyre dinamikusabb zenékkel találkozhatnak a fiatalok. A műsorstruktúrát tekintve már reggel hat órától friss hírekkel, és egy könnyed reggeli információs magazinnal várjuk a hallgatókat. Ez a Te Napod, Kerekes Áronnal. Majd tíz órától indul a Nappali Lippai Mariannával, amely helyi információkat és programajánlókat kínál. Ebéd után a sztárpletykáké és a bulvár információké a terep. A hétköznapi munka utáni szórakoztató hazatérésről, Joó Csaba gondoskodik. Este hattól indul a Halló, az interaktív kívánságműsor Olasz Gábor tolmácsolásában, de a hallgatók zenei szerkesztésével. Este kilenctől tízig Halló Extra, a Sunshine Rádió üzenetrögzítős kívánságműsora. Éjfélig Szerémi Nóri Szöszmöszölője várja az érdekes infókra éhezőket. Ezután természetesen ZENE, ZENE, ZENE minden mennyiségben, kifogástalan minőségben.

A hétvégén is tartogatunk érdekességeket a hallgatóknak, mert szombaton reggeli heti információs magazin után kezdetét veszi a Sunshine Café Szerémi Nórival 14 óráig melyet a Sunshine Top 20 követ Pavlovics Gergely vezetésével egészen 18 óráig. Az estében a Szombat esti láz című műsorunk a fiatalokat hangolja az esti bulira Saliga Péter és Olasz Gábor prezentálásában, játékokkal és társkereső üzenetekkel. A szombat estét a Házibuli zárja, csak igazi, bulis zenékkel. A vasárnap reggel és délelőtt egyértelműen az idősebb korosztályé, ugyanis reggel 7-től kezdődik közlekedési magazinunk, majd a horgászoké a főszerep. A Pecamániában Kővári János fogja ki a hallgatókat. 9 órától Zsíros Sándor várja azokat, akik igazán generációs kedvencekre vágynak. Délután egy órától a Mi emberünk, Balogh Béla egyórás kötetlen beszélgetése egy meghívott vendéggel. Aztán délután kettőtől hatig a Euro Top 40. Az estét hat és nyolc óra között az ezotériáé a főszerep! Noémi a Sunshine Rádió spiritisztája várja a hallgatók kérdéseit! A Zene.hu-ban interjúk, érdekes beszélgetések kizárólag magyar előadókkal. Kilenctől tízig romantikus dalok, a Szerelmesek órája várja a hallgatókat.

A Sunshine Rádió műsorstruktúrájával és zenei palettájával a legkönnyedebb szórakozást nyújtja hallgatóinak, mindezt kínálja a legfrissebb információkkal, remek játékokkal és nyereményekkel.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:44:09)