Radio Focus

[

Listen Live

]

1996. március 23-án helyi médiatörténeti pillanatnak lehettek fültanúi Nógrád megye rádióhallgatói. Ezen a napon kezdte meg adását a megye elsõ kereskedelmi rádiója, a RÁDIÓ-FOCUS. Állomásunk néhány hét alatt a vételkörzetben élõk mindennapjainak szerves részévé vált. A kereskedelmi adók bevált mûsorszerkesztési elveit helyi hírekkel, információkkal, a megye életérõl szóló tudósításokkal bõvítettük ki. Szélsõségektõl mentes zenei világunkat úgy alakítottuk ki, hogy az a teljes megcélzott korosztály számára kellemes idõtöltést nyújtson. Zenei vá... See more

Salgotarjan FM|100.4
06-32-310-735
Bem út 1. SalgótarjánNógrád megye Magyarország (HUNGARY)3100
1996. március 23-án helyi médiatörténeti pillanatnak lehettek fültanúi Nógrád megye rádióhallgatói. Ezen a napon kezdte meg adását a megye elsõ kereskedelmi rádiója, a RÁDIÓ-FOCUS.

Állomásunk néhány hét alatt a vételkörzetben élõk mindennapjainak szerves részévé vált. A kereskedelmi adók bevált mûsorszerkesztési elveit helyi hírekkel, információkkal, a megye életérõl szóló tudósításokkal bõvítettük ki.

Szélsõségektõl mentes zenei világunkat úgy alakítottuk ki, hogy az a teljes megcélzott korosztály számára kellemes idõtöltést nyújtson. Zenei válogatásaink zöme az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit és természetesen a legfrissebb mai slágereket tartalmazza.

Mûsorunkat korszerûen felszerelt salgótarjáni stúdiónkból sugározzuk 100W ERP teljesítménnyel, a CCIR norma szerinti 100,4 Mhz-es frekvencián, éjjel-nappal. Elérhetnek bennünket a megye szinte egész területén. Megtalálhatnak a salgótarjáni kábeltelevíziós hálózat 105,9 Mhz-es frekvenciáján, valamint több kisebb megyei és szlovákiai kábeltársaság programkínálatában is.

Napjainkra, munkatársaink körének bõvítése, az információs hálózat kiépítése, a mûsorszerkezet finomítása, a folyamatos mûszaki fejlesztések és szolid árpolitikánk révén a rádió, a megye legmarkánsabb médiumává vált.

Állandó megrendelõink visszajelzései alapján már nyilvánvaló, hogy az általunk kínált megjelenési lehetõség nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal bír a megyei reklámlehetõségek sorában.

2005 januárjától megújult mûsorstruktúrával, még jobb hangulattal, még több információval és természetesen a legjobb felvételekkel várjuk vételkörzetünk 240.000-es hallgatói táborát és kereskedelmi partnereinket.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:44:15)