Radio Mediterran

[

Listen Live

]

2005. szeptember elsején szólalt meg először Pécsett, illetve annak 20 km-es vételkörzetében a Mediterrán Rádió, az FM 101.2-MHz-es frekvencián. A város új adója, a Pécs Tv és a Pécs-Baranyai TIT közös pályázata eredményeként jöhetett létre. Legfontosabb célkitűzéseink között szerepel az igényes zenék sugárzása, a sokoldalú szórakoztatás valamint a hiteles, helyi tájékoztatás, a nap 24 órájában. Zenei kínálatunk változatos, mind hazai, mind külföldi legfrissebb és a közelmúltat idéző igényes dalok megtalálhatóak a palettán. Valamennyi munkatárs... See more

Pecs FM|101.2
+3630/30-30-140
7621 Pécs, Rákóczi út 11.
last update
[2023-12-18 04:27:32]
2005. szeptember elsején szólalt meg először Pécsett, illetve annak 20 km-es vételkörzetében a Mediterrán Rádió, az FM 101.2-MHz-es frekvencián. A város új adója, a Pécs Tv és a Pécs-Baranyai TIT közös pályázata eredményeként jöhetett létre.

Legfontosabb célkitűzéseink között szerepel az igényes zenék sugárzása, a sokoldalú szórakoztatás valamint a hiteles, helyi tájékoztatás, a nap 24 órájában. Zenei kínálatunk változatos, mind hazai, mind külföldi legfrissebb és a közelmúltat idéző igényes dalok megtalálhatóak a palettán.

Valamennyi munkatársunk: műsorvezetők, zenei szerkesztő, hírszerkesztők a helyi rádiózásban elismert, szakmailag képzett kollégák. Műsorszerkezetünk legfontosabb elemei: a Mediterrán Reggel napindító műsor (6-10-ig), a Kívánságműsorunk (10-12-ig), C'est La Vie életmódmagazin (12-13-ig), valamint a Friss Juice, "szó-show" (13-18-ig).

Várakozásaink beigazolódtak: a Mediterrán Rádió dinamikusan fejlődő helyi, kereskedelmi adó. Ügyfeleink bizalma mellett mindezt a hallgatói visszajelzések is bizonyítják. A Szonda Ipsos és a Gfk Hungária, a helyi rádiók hallgatottságát vizsgáló, országos felmérései alapján a Mediterrán Rádió a kereskedelmileg fontos célcsoportok elérésében jelentős erőt képvisel.

Célunk, hogy partnereink bizalmát megtartva, Pécs és környéke jelentős eseményeinek médiatámogatásával folyamatosan tovább növeljük részesedésünket a helyi piacon.

A Mediterrán Rádió arra törekszik, hogy partnerei számára költséghatékony megjelenési lehetőséget biztosítson, ezáltal segítve az üzleti sikereket. Kereskedelmi csapatunk is jelentős szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező kommunikációs tanácsadókból áll, akik közreműködnek azon megjelenési formák kiválasztásában, melyek segítségével hatékony kampányt építhet fel, eljuttatva üzenetét a kívánt célcsoporthoz. Magas szintű gyártási minőséget és a pontosságot biztosítunk, rugalmasan alkalmazkodva megrendelőink igényeihez.

Legyen Ön is részese sikertörténetünknek!

Mediterrán Rádió – Partner a sikerhez!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:10:27)