Language:
Listen radio onlineStudentski eFM


Studentski eFM
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:21:48
Country: Bosnia and HerzegovinaListen to radio stations broadcasting from Bosnia and Herzegovina
City: Sarajevo
FM (MHz): 95.2
Genre: Young Adult
Phone: +387 33 212 03
Fax: +387 33 21 20 32
Language of broadcast: Bosnian
E-mail: urednik@efm.ba
Website:  www.efm.ba
Description: Studentski eFM radio je osnovan od strane studenata Bosne i Hercegovine i uz pomoć UNMBiH. Radio postoji kao jedini studentski elektronski medij na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine. Živimo od sopstvenog rada i nismo uključeni u državno budžetsko finansiranje.

Naša ciljna grupa je slušateljstvo između 15 i 35 godina i prema tome uređujemo i našu programsku šemu. Program je zasnovan na emisijama edukativnog karaktera koji predstavlja kulturu i obrazovanje mladih ljudi u Bosni i Hercegovini. Iznad svega pokušavamo naš program kreirati u obliku univerzitetsko-studentskog informativnog servisa.

Studentski eFM radio upošljava uglavnom studente koji obavljaju svoje zadatke kreirajući i realizirajući program na poluvolonterskoj bazi. Veoma smo ponosni na činjenicu da su pojedine, danas, vrlo uspješne kolege započeli svoje karijere upravo na našoj radio stanici.

Signal eFM radija na frekvenciji 95,2 MHz obuhvata područje sarajevskog kantona s tendencijom na proširenje na cijelu Bosnu i Hercegovinu. Putem interneta nas je moguće slušati i u najdaljem kutku planete.

Ukupan profit Studentskog eFM radija ostvaren je putem marketinške djelatnosti, vlastite produkcije i distribucije programa, kao i brojnih projekata koje realizujemo i u koje smo uključeni.


Related Stations:


Comment:


Listen online Studentski eFM

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

open player in new window


Favorites