Radio WAN FM

[

Listen Live

]

WANfm, 6 kernen hebben één stem Voor een vertrouwd lokaal geluid in de ether zorgt in Bernheze WanFM. Het 24-uurs radiostation is dankzij een krachtige fm-zender in de ether te ontvangen op 105.6 fm. Kabelluisteraars horen WanFM op de frequentie 87.5 fm. Het radiostation van de Bernhezer Omroep Stichting heeft een lange traditie die terug gaat naar de lokale omroep in Heeswijk Dinther die tientallen jaren geleden onder de naam Radio Frequent opereerde. Tot op de dag van vandaag is een aantal vertrouwde stemmen uit de tijd op WanFM te horen. Ger... See more

Loosbroek FM|105.6
0413-296087
B.O.S.; Schaapsdijk 7; 5472 PD Loosbroek
WANfm, 6 kernen hebben één stem

Voor een vertrouwd lokaal geluid in de ether zorgt in Bernheze WanFM. Het 24-uurs radiostation is dankzij een krachtige fm-zender in de ether te ontvangen op 105.6 fm. Kabelluisteraars horen WanFM op de frequentie 87.5 fm.

Het radiostation van de Bernhezer Omroep Stichting heeft een lange traditie die terug gaat naar de lokale omroep in Heeswijk Dinther die tientallen jaren geleden onder de naam Radio Frequent opereerde. Tot op de dag van vandaag is een aantal vertrouwde stemmen uit de tijd op WanFM te horen. Gerdie van de Heuvel bijvoorbeeld. Samen met Sjef van Schalen presenteert zij op zondag het programma Op onze misse.

Maar ook Michel van Zuijlen die ieder weekend Bernheze Muzikaal (laat) Ontwaken was tientallen jaren geleden te horen op de voorloper van WanFM.

WANfm is de dagelijkse mix van prettige muziek, nieuws en achtergronden, streekdialect, sport en streekcultuur. Doordeweek en in het weekend.

Luister naar WanFM en je hoort er helemaal bij!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:58:57)