Radio Vestingstad FM

[

Listen Live

]

In 1997 zijn de uitzendingen van Vestingstad FM 107.1 van start gegaan vanuit een kantoorpand op Industrieterrein "De Rietdijk" in Giessen. Aan de start zaten ook heel wat haken en ogen, 7 jaar daarvoor was de procedure in werking gezet om de zendmachtiging te verkrijgen. Officiele opening De officiele opening van het radiostation geschiedde in november met een LIVE uitzending vanuit sport en cultuurcentrum Het Rondeel in Woudrichem. Toenmalig burgemeester Worrel had de eer om de "knop" aan te zetten. De eerste klanken kwamen van John Miles. Me... See more

Woudrichem FM|107.1
0183.44.92.77
Vestingstad FM 107.1 Postbus 30 4285 ZG Woudrichem
In 1997 zijn de uitzendingen van Vestingstad FM 107.1 van start gegaan vanuit een kantoorpand op Industrieterrein "De Rietdijk" in Giessen. Aan de start zaten ook heel wat haken en ogen, 7 jaar daarvoor was de procedure in werking gezet om de zendmachtiging te verkrijgen.

Officiele opening

De officiele opening van het radiostation geschiedde in november met een LIVE uitzending vanuit sport en cultuurcentrum Het Rondeel in Woudrichem. Toenmalig burgemeester Worrel had de eer om de "knop" aan te zetten. De eerste klanken kwamen van John Miles. Met het nummer Music begon een mooie periode radio in het Land van Heusden en Altena.

Verhuizing

In 2000 volgde er een grote verhuizing naar Woudrichem. Daar werd de huidige studio in gebruik genomen. De keuze voor Woudrichem werd genomen omdat we dan centraal in de gemeente onze activiteiten kunnen ontplooien.

Succes

In de 10 jaar dat het radiostation nu uitzend is het een grote successtorie geworden. Volgens onderzoek in 2004 waren wij de nummer 2 ( achter Skyradio ) van het Land van Heusden en Altena. Wekelijks met ruim 10.000 luistermomenten.

Internet

Een website op Internet dat heeft iedereen tegenwoordig. Ook Vestingstad FM heeft een website, deze wordt meer dan dagelijks door een aantal mensen actueel gehouden en voorzien van lokaal nieuws. Iets wat de internet gebruiker erg waardeert zo weten wij. Dagelijks kijken er tussen de 600 en 800 unieke bezoekers op onze website. Dit aantal blijft stijgen.

10 jaar

In 2007 vierde de omroep haar tien jarig bestaan. Vanaf dat moment is de oude slogan: We beginnen pas veranderd naar: Hier hoor je meer! Ook is de website vernieuwd. In het 11 jaar is ook het logo van Vestingstad FM veranderd.

TV

Als Stichting Lokale Omroep Woudrichem zijn we vanaf 2009 ook actief gaan uitzenden op TV in
vorm van een kabelkrant. Mede vanwege deze activiteiten zijn we op zoek naar een grotere studio om deze activiteiten: radio, tv en internet goed te kunnen combineren
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:59:18)