Radio Rijnwoude

[

Listen Live

]

Omroep Rijnwoude is de publieke lokale omroep van de gemeente Rijnwoude. Doel van de omroep is om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente te informeren en te amuseren. De omroep richt zich op alle inwoners. Dat gebeurt door in de programma's zoveel mogelijk maatschappelijke, geestelijke, culturele en economische aspecten van de Rijnwoudse samenleving te belichten. Radio Rijnwoude is geen muziekzender. Toch wordt aandacht besteed aan muziek, en dan vooral muziek die bij landelijke en regionale omroepen normaal niet of nauwelijks aan bod komt. O... See more

(071)3413736
Radio RijnwoudeFrederik van Eedenplein 4b2394 EB Hazerswoude Rijndijk
Omroep Rijnwoude is de publieke lokale omroep van de gemeente Rijnwoude. Doel van de omroep is om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente te informeren en te amuseren. De omroep richt zich op alle inwoners. Dat gebeurt door in de programma's zoveel mogelijk maatschappelijke, geestelijke, culturele en economische aspecten van de Rijnwoudse samenleving te belichten.

Radio Rijnwoude is geen muziekzender. Toch wordt aandacht besteed aan muziek, en dan vooral muziek die bij landelijke en regionale omroepen normaal niet of nauwelijks aan bod komt.

Omroep Rijnwoude is een organisatie van vrijwilligers. Die vrijwilligers komen uit all delen van de gemeente. Daarmee levert de omroep een bijdrage aan een grotere samenhang tussen de verschillende kernen waaruit de gemeente bestaat. Kortom, Omroep Rijnwoude is een omroep voor Rijnwoudenaars door Rijnwoudenaars!

Onder de naam Radio Rijnwoude zendt Omroep Rijnwoude in de ether uit op 106.5 FM. Op de kabel is de omroep te beluisteren op de frequentie 103.4 FM.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:02:10)