Radio Ede FM (Omroep ede)

[

Listen Live

]

De Lokale Omroep Ede is opgericht in 1989 en maakt sinds 1990 radio-uitzendingen. De programma's hebben een overwegend lokaal karakter, dat wil zeggen dat ze gericht zijn op de bevolking van de Gemeente Ede. De uitzendingen worden vanuit de studio in de Kerkweg te Ede uitgezonden. Er zijn soms ook lokatie-uitzendingen, waarbij de verbinding via een straalzender met de studio tot stand wordt gebracht. Een voorbeeld hiervan is een verslag van de opening van de Heideweek vanuit het Edese Openluchttheater of verslaggeving van een belangrijke voetb... See more

Ede FM|107.3
0318-693155
Kerkweg 59B, 6713 NC Ede
De Lokale Omroep Ede is opgericht in 1989 en maakt sinds 1990 radio-uitzendingen. De programma's hebben een overwegend lokaal karakter, dat wil zeggen dat ze gericht zijn op de bevolking van de Gemeente Ede.

De uitzendingen worden vanuit de studio in de Kerkweg te Ede uitgezonden. Er zijn soms ook lokatie-uitzendingen, waarbij de verbinding via een straalzender met de studio tot stand wordt gebracht. Een voorbeeld hiervan is een verslag van de opening van de Heideweek vanuit het Edese Openluchttheater of verslaggeving van een belangrijke voetbalwedstrijd in een van de dorpskernen van Ede.

Om de programma's mogelijk te maken zijn er momenteel zo'n ruim 100 vrijwilligers actief! Hierbij zijn o.a programma- en geluidstechnici, presentatoren, verslaggevers, redactieleden, bestuursleden, PBO-leden (voorheen programmaraadsleden), administratief en huishoudelijk personeel.

EDE FM is in stereo met RDS (Radio Data System) te beluisteren via de FM-band.

Wanneer u aangesloten bent op het kabelnet in de Gemeente Ede, stem dan af op 93,1 MHz.

Voor alle radio-ontvangers die niet op de kabel zijn aangesloten, stemt u af op onze etherfrequentie: 107,3 MHz.

Dit signaal wordt eveneens in stereo met RDS uitgezonden.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:02:40)