Radio Vocea Evangheliei

[

Listen Live

]

In data de 23 februarie 2009 s-au implinit 13 ani de cand in spatiul eteric al Timisoarei, pe frecventa de 88,7 MHz la inceput, apoi pe 88,8 MHz, in fiecare seara intre orele 18:00 - 20:00 emite "Vocea Evangheliei" - post de radio interconfesional infiintat la initiativa cultelor Baptist, Penticostal si Crestin dupa Evanghelie. In anul 1992, prin obtinerea licentei pentru frecventele postului de radio "Vocea Evangheliei", s-a implinit visul celor care au dorit atat de mult infiintarea unui post de radio evanghelic in Romania. De atunci si pana ... See more

Timisoara FM|88.8
+40256217212
str. Vlasiei nr. 4C.P. 1174O.P. 16Timisoara, Romania
In data de 23 februarie 2009 s-au implinit 13 ani de cand in spatiul eteric al Timisoarei, pe frecventa de 88,7 MHz la inceput, apoi pe 88,8 MHz, in fiecare seara intre orele 18:00 - 20:00 emite "Vocea Evangheliei" - post de radio interconfesional infiintat la initiativa cultelor Baptist, Penticostal si Crestin dupa Evanghelie.

In anul 1992, prin obtinerea licentei pentru frecventele postului de radio "Vocea Evangheliei", s-a implinit visul celor care au dorit atat de mult infiintarea unui post de radio evanghelic in Romania. De atunci si pana la infiintarea studioului din Timisoara, s-au pus bazele unei retele care include 9 posturi locale de radio in orasele mari din tara, respectiv Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara, Brasov, Suceava, Hunedoara si Constanta.

"Radio Vocea Evangheliei" si-a asumat un rol educativ in spiritul valorilor crestine, si-a propus sa constituie un refugiu, o alinare si un spatiu de reflectie care ofera o perspectiva crestina asupra vietii, completand in acest fel golul creat de educatia ateista.

Radio Vocea Evangheliei are menirea de a ne ajuta sa devenim mai buni, sa ne apropiem unii de altii... Dupa “inchisoarea” in care am stat in timpul regimului comunist, experimentam in acesti ani o criza morala majora si numai credinta in Dumnezeu ne poate aduce din nou impreuna.”

Prin emisiunile si programele pe care le transmite pe calea undelor, Radio Vocea Evangheliei se adreseaza tuturor timisorenilor: copii, adolescenti, tineri, adulti sau varstnici, indiferent de confesiunea religioasa careia ii apartin.

In cei 13 ani de activitate am primit numeroase cereri de la ascultatori in ceea ce priveste extinderea spatiului de emisie, acestea fiind exprimate atat de personalitati marcante desprinse din viata culturala si religioasa a Timisoarei precum si de unele institutii reprezentative din Timisoara, ceea ce demonstreaza ca VOCEA EVANGHELIEI si-a castigat un loc bine definit in inima timisorenilor.

Radio VOCEA EVANGHELIEI Timisoara emite pe FM stereo la o putere de 250 W - 2 ore/zi. Statia are 2 angajati full-time, 2 part-time si colaboratori voluntari - membri ai bisericilor evanghelice locale. Activitatea postului de radio este sustinuta financiar in mare parte de bisericile evanghelice. Avand in vedere localizarea postului si posibilitatea receptionarii sale pe o raza de 25 - 30 km, audiomatul potential este estimat la 400 - 500 mii ascultatori.

In intentiile noastre urmarim sa dezvoltam atat studioul - in ceea ce priveste dotarile tehnice - cat si durata si puterea de emisie.

EVENIMENTE LA RVE TIMISOARA

1. Preluarea si difuzarea de catre BBC - Londra a:

A. Documentarului despre AVORT intitulat "Ce nume i-ai da copilului tau nenascut ?" (versiune restransa)

B. Documentarului de PASTI intitulat: "Ce s-a intamplat de fapt de Pasti ?" (versiune completa)

De notat ca BBC - Londra - sectia de limba romana - era retransmis de peste 80% dintre statiile locale laice de radio, din toata Romania si Republica Moldova. Era ascultat in restaurante, baruri, discoteci, aeroporturi, supermarket-uri, case particulare, institutii publice oficiale, etc.

2. Preluarea si difuzarea de catre Radioul national, prin studioul teritorial Radio Timisoara, care acopera judetele Timis, Arad, Caras-Severin, Mehedinti si Hunedoara, a:

A. Documentarului despre avort intitulat "Ce nume i-ai da copilului tau nenascut ?" (versiune restransa)

B. Documentarului de Pasti intitulat: "Ce s-a intamplat de fapt de Pasti ?" (versiune completa)

3. Colaborarea cu Fundatia pro-life Estera din Timisoara

- 80% din numarul de cliente, au venit in urma anunturilor de la RVE-Timisoara

In urma anunturilor de la RVE - Timisoara, s-au nascut peste 800 copii, pe care initial parintii doreau sa-i avorteze. Toti cei consiliati au fost expusi Evangheliei, 25% s-au convertit si s-au integrat intr-o biserica.

4. Organizarea completa a Conferintei despre Depresie cu tema: "Depresia - durerea sufletului. Unde se poate gasi eliberare si pace ?"

5. Organizarea ca parteneri media a Concertului de colinde "In cinstea Mantuitorului", la sala de concerte a Filarmonicii, cu peste 1000 de participanti

Consiliere in parteneriat cu Centrul Areopagus din Timisoara si cu Centrul Repha'El din Arad.

Va multumim anticipat pentru interesul manifestat fata de lucrarea desfasurata prin Radio Vocea Evangheliei - Timisoara.

Dumnezeu sa va binecuvanteze.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:38:43)