Radio Vocea Sperantei Timisoara

[

RVE Timișoara este un post de radio creștin contemporan, care promovează valorile Scripturii.

]

Radio Vocea Speranţei Timişoara este o staţie locală a Radio Vocea Speranţei din România, care prin intermediul undelor radio transmite mesajul speranţei biblice. Ca parte a AWR (Adventist World Radio) ne bucurăm că mesajul Scripturii poate fi transmis prin eter în aproape 70 de ţări printre care şi România. Lumea în care trăim cunoaşte schimbări rapide, iar noi suntem datori să ne dezvoltăm permanent, păstrând însă în puritate, valorile pe care Dumnezeu le-a transmis prin Sfintele Scripturi. Radio Vocea Speranţei nu doreşte să rămână un si... See more

Bucharest FM|89.7
Timisoara FM|92.2
+40256217212
str. Cezar Bolliac nr. 26, Timisoara, Romania
last update
[2023-12-02 05:24:49]
Radio Vocea Speranţei Timişoara este o staţie locală a Radio Vocea Speranţei din România, care prin intermediul undelor radio transmite mesajul speranţei biblice. Ca parte a AWR (Adventist World Radio) ne bucurăm că mesajul Scripturii poate fi transmis prin eter în aproape 70 de ţări printre care şi România.



Lumea în care trăim cunoaşte schimbări rapide, iar noi suntem datori să ne dezvoltăm permanent, păstrând însă în puritate, valorile pe care Dumnezeu le-a transmis prin Sfintele Scripturi. Radio Vocea Speranţei nu doreşte să rămână un simplu post de radio, ci să îşi provoace ascultătorii să aprecieze valorile morale pe care Scriptura le învaţă, fiind astfel un post de radio ce oferă o alternativă la ceea ce mass-media din România promovează şi susţine. Pentru fiecare din cei care ne ascultă, Radio Vocea Speranţei nu este doar o frecvenţă, este un prieten.

Astfel, programele pe care Radio Vocea Speranţei le dezvoltă au scopul de a încuraja ascultătorii să intre într-o legătură personală cu Isus Hristos.

Programele transmise de postul de radio creştin Vocea Speranţei Timişoara pot fi recepţionate atât pe calea undelor radio cât şi pe internet. Transmisia radio are loc zilnic în intervalul orar 21:00-23:00, pe frecvenţa de 89.7MHz, iar transmisia pe internet este permanentă şi conţine muzică creştină vocală şi instrumentală şi emisiuni realizate în studiourile din Timişoara şi Bucureşti. Pentru a ne asculta pe internet folositi butonul "Ascultă RVS Live" aflat în partea stângă a acestei pagini.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:09:45)